Akkerman Legal

Juridische Dienstverlening

Over ons

Waar wij voor staan

Bij de uitvoering van ons werk staat onze passie voorop. Het is namelijk onze passie om mensen te helpen juridische problemen op te lossen en/of te voorkomen. Om deze passie te doen slagen, is persoonlijk contact cruciaal. De lijnen houden we kort en onze communicatie is transparant.

Ons doel is om u te helpen door naar u te luisteren en mee te denken. Dit doel willen we behalen door laagdrempelig te zijn en het recht toegankelijk te maken. Het hoeft niet moeilijk te zijn of veel te kosten om antwoord te krijgen op uw juridische vragen. Akkerman Legal staat met passie en gedrevenheid voor u klaar.

Persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht

Akkerman Legal is gevestigd in Joure aan de Madame Curieweg 2. Centraal gelegen in Friesland en gemakkelijk te bereiken via de A7.

Naast dat het kantoor fysiek is te bezoeken, wordt er op afstand samen gewerkt in een zeer beveiligd cloudsysteem voor juridische dienstverleners. Korte lijnen en snelle handelingen vinden we zeer belangrijk en door het digitale systeem is dat ook goed mogelijk.

Verder is het mogelijk - indien gewenst - dat wij naar u toekomen. Een afspraak bij u thuis, op kantoor of op een locatie bij u in de buurt is geen enkel probleem en kan in overleg worden geregeld.

Mariska Akkerman

Akkerman Legal is opgericht door Mariska Akkerman.

Mariska is geboren en getogen in Friesland en na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als jurist bij een advocatenkantoor, heeft zij uiteindelijk besloten om zich in Joure te vestigen onder de naam Akkerman Legal.

Mariska is gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Arbeidsrecht, HRM en Privaatrecht.

1507015632
Celine Zwart

Celine Zwart

Celine Zwart is jurist en tevens werkzaam als incasso medewerker. Het helpen van mensen door problemen op te lossen en met elkaar in gesprek gaan, staat bij Celine centraal.

Jenny Dijkstra

Jenny Dijkstra studeert rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniveristeit Groningen. Om naast haar studie ook praktijkervaring op te kunnen doen, is Jenny sinds 2017 bij Akkerman Legal in dienst getreden als juridische blogschrijver en juridisch onderzoeker.

Jenny Dijkstra

Advies nodig? Bel direct 0513-438442

Contactgegevens

Madame Curieweg 2
8501 XC Joure

0513 - 43 84 42

Akkerman Legal is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV):

5dad1c44a25525b645516c5de091bfce_f27