Akkerman Legal

Juridische Dienstverlening

Samenwerkingen

Falk (afkorting van familieloket) heeft zich gespecialiseerd in het soms ´anders´ oplossen van familieproblemen via mediation c.q. begeleiding en indien nodig advocatuur. Falk Advocatuur en Mediation staat u bij in alle mogelijke vragen over (echt)scheiding, jeugdrecht, nalatenschap / erfenis, zakelijke geschillen en financiële planning.

Falk advocatuur & mediation is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. In sommige gevallen kan dan ook gesubsidieerde rechtsbijstand worden aangevraagd.

1506929933

Iedere woensdag | 15.00 uur tot 17.00 uur | bibliotheek Joure

Iedere woensdagmiddag kunt u - gratis - in de bibliotheek Joure terecht met uw juridische vragen. U kunt zich aanmelden tot 12.00 uur op dezelfde dag.

Mediation is het samen oplossen van een geschil met hulp van een onpartijdige en onafhankelijke bemiddelaar: de mediator. Bij mediation gaat u met elkaar in gesprek. Samen het geschil oplossen is samen opnieuw naar uw toekomst kijken.

Praktijk voor mediation Bax verleent mediation op verschillende gebieden. Van arbeidsrechtelijke tot gemeentelijke geschillen en van burenruzies tot echtscheidingen.

Praktijk voor mediation Bax is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. In sommige gevallen kan dan ook gesubsidieerde rechtsbijstand worden aangevraagd.

Akkerman Legal is partner van Jouregio, een nieuwsapp voor de Fryske Marren. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen in de Fryske Marren en download de App.

Advies nodig? Bel direct 0513-438442

Contactgegevens

Madame Curieweg 2
8501 XC Joure

0513 - 43 84 42

Akkerman Legal is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV):

5dad1c44a25525b645516c5de091bfce_f27